Narpan · Cultura i Literatura de la Baixa Edat Mitjana

Universitat Autònoma de Barcelona · Universitat de Barcelona · Universitat de Girona - SGR 2021SGR00777

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font
Inici

Ramon Llull, pensador i escriptor

Correu electrònic Imprimeix PDF

imatge final cartell congres ramon llull 0RAMON LULL, PENSADOR I ESCRIPTOR  ·  CONGRÉS DE CLAUSURA DEL VII CENTENARI DE LA MORT DE RAMON LLULL (BARCELONA, 16-18 DE NOVEMBRE DE 2016)

Programa complet

L'Aula Lul·liana de Barcelona organitza coordinadament amb la Societat de Filosofia Medieval el congrés acadèmic de clausura de l'Any Llull (novembre 2015-novembre 2016).

La trobada de Barcelona s'articula amb la que, sota els auspicis del bisbat de Mallorca, es va celebrar a Palma, en ocasió de l'obertura de les festes del VII Centenari de la mort de Ramon Llull. El congrés de Barcelona proposa les següents quatre àrees temàtiques:

la teologia i la mariologia lul·lianesRamon Llull i les llengüesRamon Llull i els sabers del seu tempsla literatura lul·liana

Comissió científica: Agustí Boadas (URL), Òscar de la Cruz (UAB), Alexander Fidora (ICREA-UAB), Jaume Mensa (FdTC-UAB), Carles Llinàs (URL), Joan Santanach (UB), Albert Soler (UB) i Lola Badia (UB), president. Secretària administrativa: Elisenda Sevilla (UB).

La inauguració del congrés tindrà lloc el dia 16, a les 20 h, al Paranimf de la Universitat de Barcelona. Les sessions del congrés dels dies 17 i 18 de novembre de 2016 se celebraran a l'Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona i a l'Aula Magna de la Universitat de Barcelona .

Contacte: Elisenda Sevilla Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Centre de Documentació Ramon Llull - Universitat de Barcelona - Granvia 585. 08007 Barcelona

 

Darrera actualització de dimecres, 05 d'abril de 2017 09:47